eG Innovations breidt channelpartnerprogramma uit met Systemat - vooraanstaande channelpartner binnen de BENELUX-markt

LASNE, Belgie-(BUSINESS WIRE)- eG Innovations heeft vandaag bekendgemaakt dat het bedrijf een overeenkomst heeft gesloten met Systemat Digital Hub als IT-partner voor dienstverlening aan klanten in Belgie en Luxemburg. De samenwerking ondersteunt de strategische prioriteit van eG Innovations die is gericht op uitbreiding van haar wereldwijde channelpartnerprogramma om enterprise-klanten te helpen een positieve gebruikersbeleving te waarborgen door implementatie van uitgebreide oplossingen prestatiebewaking, -diagnose en -rapportage.

Naarmate sectoren als de gezondheidszorg, financiele dienstverlening, automobielindustrie, telecommunicatie, overheidsinstellingen en dergelijke met ongekende snelheid doorgaan met het implementeren en uitbreiden van technologieen, is de vraag naar betrouwbare prestaties en hoge beschikbaarheid, verkregen door middel van proactieve bewaking, exponentieel gegroeid, evenals de behoefte aan partners die in staat zijn deze technologieen te implementeren, beheren en ondersteunen - virtueel, op locatie of in de cloud. eG Innovations voorziet Systemat Digital Hub van de meest geavanceerde oplossing voor prestatiebewaking en -diagnose, waardoor de channelpartner niet alleen snel en eenvoudig prestatieproblemen kan verhelpen, maar ook problemen kan voorkomen voordat deze zich voordoen in de cruciale processen van de klant.

"Gelet op de heterogene omgevingen van onze klanten, waarin onze oplossingen voor Cloud, Global IT en mobiliteit zijn samengebracht, hebben we behoefte aan een betrouwbare oplossing, zoals de producten van eG Innovations die ondernemingen ongekend eenvoudig en toch geavanceerd prestatiebeheer bieden om de gebruikersbeleving te veraangenamen en het rendement op hun investeringen te verhogen," aldus Etienne Coppin, Business Operations Manager bij Systemat Digital Hub. "We volgen het succes van eG Innovations in Europa al enige jaren en het doet ons veel deugd te kunnen samenwerken met het bedrijf bij het versterken van de positie van eG Enterprise binnen de BENELUX-markt. We gaan de oplossing integreren in onze best-practice architectuur voor virtual desktop, Citrix en VMware-technologieen."

De IT-omgevingen in Belgie en Luxemburg behoren tot de meest intensieve ter wereld. Er is een grote markt voor producten waarin het beheer van fysieke en virtuele infrastructuren is gecombineerd, en die robuuste prestatiebewaking en automatische root-cause analyse bieden. Producten moeten stabiel, flexibel en klaar voor de toekomst zijn, en de oplossing van eG Innovation, gekoppeld aan de kennis en expertise die ligt opgesloten in Systemat Digital Hub, biedt toegevoegde waarde aan Systemat Digital Hub-klanten. Daarnaast kan eG Enterprise binnen korte tijd worden geimplementeerd en zijn de onderhoudsvereisten minimaal. Hierdoor wordt zo min mogelijk beslag gelegd op de tijd van de consultant van Systemat Digital Hub en van de klant.

De consultants van Systemat zijn betrouwbare adviseurs, die hun klanten in staat stellen innovatieve, nieuwe oplossingen te implementeren en te gebruiken in hun IT-omgevingen en tegelijkertijd erop toe te zien dat de beoogde architectuur optimaal wordt geconfigureerd en beheerd.

'eG Innovations heeft een uitstekende reputatie op het gebied van de levering van oplossingen voor prestatiebewaking - zoals het onlangs aangekondigde eG Enterprise 6.1 - voor enkele van de grootste virtuele implementaties wereldwijd. Naarmate ons channelpartnerprogramma wereldwijd verder groeit, is het cruciaal voor ons samen te werken met organisaties als Systemat die onze kracht en expertise aanvullen," aldus Srinivas Ramanathan, Chief Executive Officer van eG Innovations. "We zijn enthousiast over onze uitbreiding binnen de BENELUX-markt samen met Systemat Digital Hub en verheugen ons op het opbouwen van een sterk samenwerkingsverband."

Over eG Innovations

eG Innovations zet zich ervoor in bedrijven wereldwijd te helpen de levering van IT-diensten om te zetten in een concurrentievoordeel en spil voor productiviteit, groei en winst. Een groot aantal van de grootste ondernemingen ter wereld maakt gebruik van eG Enterprise Universal Insight en Correlative Intelligence-technologieen voor het verbeteren van de prestaties van hun IT-diensten, het verhogen van de operationele efficientie, het waarborgen van de effectiviteit van hun IT en het waarmaken van de beloften met betrekking tot het rendement van transformationele IT-investeringen binnen fysieke, virtuele en cloudomgevingen.

Over Systemat Digital Hub

Systemat Digital Hub is het ware zenuwcentrum van uw digitale transformatie. In Systemat Digital Hub zijn uiterst gespecialiseerde vaardigheden gekoppeld aan de beste technologieen met hoge prestaties en hoge beschikbaarheid voor Cloud, beheerde IT, mobiliteit en beveiliging - dankzij meer dan 30 jaar IT-ervaring binnen Belgie en Luxemburg. Onze wereldomvattende oplossingen, toegesneden op uw zakelijke vereisten, geven u een gerust gevoel en helpen u uw productiviteit te optimaliseren, u te concentreren op uw kernactiviteiten en de uitvoering van uw IT-diensten te transformeren.

Alle handelsmerken, dienstmerken en bedrijfsnamen zijn het eigendom van de respectieve eigenaars.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Bekijk het oorspronkelijke bericht op businesswire.com: www.businesswire.com/news/home/20160210005768/nl/

Contacts

Voor eG Innovations:

Erin Farrell Talbot, 917-232-9309

(erin@farrelltalbot.com)