Politie zoekt getuigen van reeks airbagdiefstallen in Sassenheim


Politie zoekt getuigen van reeks airbagdiefstallen in Sassenheim

Laatste update:
10-02-2016 | 12:18

Sassenheim - In de nacht van zondag 7 op maandag 8 februari werd een reeks auto-inbraken gepleegd waarbij diverse airbags zijn gestolen. De politie zoekt getuigen.

De politie doet onderzoek naar meerdere inbraken in personenauto's waarbij de dieven het gemund hadden op de airbags. Uit acht auto's werden in de nacht van zondag 7 op maandag 8 februari airbags gestolen. De politie ontving meerdere meldingen hierover. Zo sloegen de dieven toe op de Berline,
Zandburg, de Trekschuit en de Geestburg. Op de Vliegeniersweg en Veenburg werden in totaal bij vier auto's de airbags gestolen.

In de nacht van maandag 8 op dinsdag 9 februari was het raak aan de Landauer. Ook daar werden de airbags uit een personenauto gestolen.

Oproep getuigen

Tips? Bel de politie!
Bent u getuige geweest van deze auto-inbraken, heeft u iets verdachts gezien of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de dader(s)? Neemt u dan contact op met de recherche van politiebureau Noordwijk via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op
nummer 0800-7000.