Meisje lastiggevallen, politie zoekt getuigen


Meisje lastiggevallen, politie zoekt getuigen

Laatste update:
12-02-2016 | 10:45

Leiden - Twee jongens vielen dinsdag 9 februari om 23.15 uur een 16-jarig meisje lastig in de fietstunnel op de Haagweg. De recherche onderzoekt de zaak en zoekt getuigen.

Het meisje fietste in de fietstunnel toen twee jongens haar tegenhielden. Ze schopten en sloegen het meisje waarna ze er vandoor gingen. Na de mishandeling fietste het meisje door naar huis. Een van de verdachten reed op een zwarte `opoe'-fiets, de andere verdachte fietste op een grijze
herenfiets met daarop onder andere een groene sticker van het schoenenmerk Vans.

Signalement

Van de verdachten zijn de volgende signalementen bekend:



Jongen van ongeveer 16 jaar met een dik postuur en een lengte van ongeveer 1.75 meter. Hij droeg een donkere trainingsbroek met een zwart glimmend jasje. Op zijn hoofd droeg hij een donkergekleurde pet.



Jongen van ongeveer 18 jaar met een dun postuur en een lengte van ongeveer 1.90 meter. Hij droeg een lichtblauwe trainingsbroek met aan de zijkanten lichte strepen en een zwarte jas. De verdachte had steil zwart achterover gekamd haar.



Tips? Bel de politie!

Bent u getuige geweest van deze mishandeling of heeft u andere informatie? Neemt u dan contact op met de politie, team Leiden, via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan M Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.