Aartsbisdom Utrecht op katholiekleven.nl

De Nederlandse bisschoppen zijn op YouTube een videokanaal gestart: katholiekleven.nl. Op zondag 24 januari werden de eerste filmpjes online gezet. Abonneren kan via YouTube en via een Facebookpagina die is ingericht. Op korte termijn wordt ook de bijbehorende website www.katholiekleven.nl gelanceerd. Vanaf dat moment zullen wekelijks nieuwe items worden geplaatst, zowel filmpjes als foto's.

Beschrijving

Vanuit het Aartsbisdom Utrecht werkt rector Patrick Kuipers van de priesteropleiding het Ariensinstituut mee aan de rubriek `De Boodschap'. Wekelijks geven priesters en een diaken uit verschillende bisdommen uitleg over de lezingen van de zondag. Na zijn eerste bijdrage bij de lancering van het videokanaal is nu de tweede video met rector Kuipers geplaatst: *De Boodschap Met Jezus de woestijn in

Voor alle filmpjes zie katholiekleven.nl:

*Op YouTube: www.youtube.com/c/katholieklevennl_video

*Of de Facebookpagina: www.facebook.com/katholiekleven.nl

Zie ook op deze website het bericht:

*Nederlandse bisschoppen beginnen videokanaal `Katholiek Leven'

De eerste video's op YouTube laten zien met welke rubrieken katholiekleven.nl start: geloofsportretten in de serie `Ik Geloof', items over de Bijbel in `De Boodschap' en filmpjes over het Heilig Jaar van de Barmhartigheid. In de loop van de tijd worden nog meer rubrieken toegevoegd.