Inbraak bij de buren


Inbraak bij de buren

Laatste update:
14-02-2016 | 10:14

Woordvoering:
Zeeland-West-Brabant - mediadesk Oost

Dongen - In de afgelopen carnavalsvakantie (8 t/m 13 februari 2016) vonden er twee inbraakpogingen plaats aan de Van Speykstraat. Wanneer er precies geprobeerd is in te breken is niet bekend.

Bij thuiskomst op zaterdag 13 februari troffen de bewoners van twee woningen aan de Van Speykstraat inbraaksporen bij de deur aan de achterzijde van de woning. In beide gevallen is het de inbreker(s) niet gelukt om binnen te komen.

Getuigenoproep

Heeft u iets verdachts gezien of informatie over deze twee pogingen tot inbraak, neem dan contact op met de politie via de politieapp of het meldformulier op politie.nl/melden, via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000 of het meldingsformulier van M.

Maak het inbrekers moeilijk!

Verklein de kans op een woninginbraak door preventiemaatregelen te treffen. Kijk voor preventietips op www.politie.nl bij onderwerpen onder het kopje woninginbraak.

Bel direct 1-1-2 bij verdachte situaties

Ziet u onbekenden in de straat of brandgangen die opvallend veel interesse hebben in woningen? Of ziet u voertuigen die langzaam door de straat rijden, waarvan inzittenden veel aandacht hebben voor woningen. Dit zijn verdachte situaties. De politie kan niet overal tegelijk zijn en heeft uw
oren en ogen hard nodig. Let bij verdachte situaties op signalementen (kleding, haardracht) en kenmerken van voertuigen (merk, kleur, kenteken) en bel 1-1-2.