Gewapende overval; Politie zoekt getuigen


Gewapende overval; Politie zoekt getuigen

Laatste update:
15-02-2016 | 13:26

Utrecht - De politie onderzoekt een overval die plaatsvond in de nacht van zondag 14 op maandag 15 februari. De bedrijfsleider van een pizzeria aan de Bernadottelaan werd slachtoffer van een gewapende overval. Politie zoekt getuigen.

Om 00.10 uur kreeg de politie een melding van een vechtpartij aan de Eisenhowerlaan. Agenten gingen ter plaatse en troffen het slachtoffer aan. Hij verklaarde dat hij was overvallen onder bedreiging van een wapen, en dat de verdachten in de richting van de Overwinningslaan en Eisenhowerlaan
waren gevlucht.

Het slachtoffer, een 35-jarige inwoner van Utrecht, verklaarde dat hij na zijn dienst naar de parkeerplaats liep op de Eisenhowerlaan, waar hij zijn bus geparkeerd had staan. Uit het niets werd zijn portier opengetrokken en kreeg het slachtoffer diverse klappen op zijn lichaam en hoofd.
Vervolgens moest hij onder bedreiging van een wapen diverse persoonlijke bezittingen afstaan.

Signalementen

Verdachte 1: ongeveer 27 jaar oud, getinte huidskleur, rond 1.75 meter lang, smal postuur en gezicht en had een lange neus, opvallende donkere dunne wenkbrauwen die dicht tegen elkaar aan stonden. Hij droeg een zwarte jas met capuchon, donkere broek met handschoenen met daaronder donkere
sportschoenen.

Verdachte 2: jonger dan de eerste verdachte, normaal postuur, rond 1.75 meter lang, droeg donkere kleding met handschoenen en een masker met een wit voorzijde.

Getuigen

De politie is op zoek naar getuigen. Heeft u informatie over deze overval? Heeft u vlak voor of na de overval misschien iets gezien of gehoord dat hiermee te maken kan hebben? Geef uw informatie dan door via het telefoonnummer 0900-8844. Dit kan ook via Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.