Dinsdag 8 maart: Stadscafe `Jong in Amersfoort`


05 februari 2016Ben je jong en wil je meepraten over hoe Amersfoort (nog) aantrekkelijker voor jou kan worden? Kom dan naar het Stadscafe op dinsdagavond 8 maart in het KAdE Cafe aan het Eemplein, van 20.30 tot 22.30 uur (inloop vanaf 20.00 uur).

Amersfoort is een stad met veel jongeren. Er wordt veel over hen gesproken en geschreven, maar wat weten en horen we eigenlijk van de jongeren zelf? Wat vinden zij van Amersfoort? Is er genoeg te doen in de stad? Wat moet er gedaan worden om het aantrekkelijker te maken om in Amersfoort te
blijven? En wat kunnen jongeren zelf doen voor Amersfoort? Tijdens het Stadscafe gaan jongeren, raadsleden, ambtenaren, wethouders en andere belangstellenden daarover in gesprek, om elkaar te inspireren om Amersfoort nog mooier te maken.

Wil jij jouw ideeen over Amersfoort delen? Wil je meepraten over bijvoorbeeld het vrijetijdsaanbod, de mogelijkheden voor leren, wonen en werken, hoe je betrokken wilt worden bij de lokale politiek, of wil je problemen aan de kaak stellen? Kom dan naar het Stadscafe op 8 maart!

Praktische gegevens

* Datum: dinsdag 8 maart
* Tijd: 20.30 - 22.30 uur (inloop vanaf 20.00 uur)
* Locatie: KAdE Cafe (Eemplein 77)

Toegang is gratis, aanmelden is niet nodig.

Wat is het Stadscafe?

Het Stadscafe is een initiatief van en wordt georganiseerd door bewoners, raadsleden en ambtenaren. Het doel is ontmoeting en kennisuitwisseling.

Jongeren (foto: Min VWS)

Facebook Twitter LinkedIn NuJij Email