Bezwaarschriftencommissie houdt een hoorzitting op 9 maart


Gepubliceerd op: 17 februari 2016

Op woensdag 9 maart om 9:00 uur behandelt de commissie voor de behandeling van bezwaarschriften het bezwaarschrift tegen het besluit van de burgemeester tot het opleggen van een last onder bestuursdwang inhoudende sluiting van het pand aan de Gibsonstraat 7 te Steenbergen voor een periode van
zes maanden.

Om 9:30 uur behandelt de commissie het bezwaarschrift tegen het besluit van de burgemeester tot het opleggen van een last onder bestuursdwang inhoudende sluiting van het pand aan de Van Andelstraat (loods 6) te Steenbergen voor een periode van zes maanden.

Om 10:00 uur behandelt de commissie het bezwaarschrift tegen het besluit van het college van burgemeester en wethouders tot het verlenen van een omgevingsvergunning voor de activiteit 'Bouwen' voor het bouwen van een bedrijfswoning en een bedrijfsloods op het perceel gelegen aan de Eerste
Kruisweg 1 te Dinteloord.

Om 10:30 uur behandelt de commissie een bezwaarschrift dat is gericht tegen het besluit van het college tot het afwijzen van het verzoek tot het aanleggen van een persoonlijke gehandicaptenparkeerplaats aan de A.M. De Jongstraat te Nieuw-Vossemeer.

Belanghebbenden kunnen de stukken inzien op het gemeentehuis. Zij kunnen daartoe een afspraak maken met het secretariaat van de bezwaarschriftencommissie, telefonisch bereikbaar via 0167-543 399.