MAX-Repair breidt uit met Stern Schade Nijkerk


16 februari 2016 , Schadeherstel

Stern Schade Nijkerk treedt toe tot MAX-Repair

Stern Schade Nijkerk is onlangs toegetreden tot MAX-Repair, het schadeherstelnetwerk voor trucks en zwaar materieel. Hiermee komt het totaal op 37 schade-servicevestigingen, waarin opgenomen 7 gespecialiseerde one-stop-shopping schadeherstellocaties.

Directeur Allard Pit van MAX-Repair gaf eerder al aan te streven naar tien tot twaalf gespecialiseerde one-stop-shopping vestigingen. "Het ideaalplaatje is zelfs eerder tien dan twaalf vestigingen. Daarmee zou Nederland goeddeels afgedekt zijn. Daarnaast heeft MAX-Repair buitenlandse
aspiraties. In Belgie zijn al gesprekken gaande met een geinteresseerde partij."

Wat Nederland betreft zoekt MAX-Repair nog voor enkele gebieden dekking. Pit: "Het gaat vooral om het noorden, Friesland en Groningen. In Twente zoeken we nog een partner en in Midden-Brabant.

Aart de Koning, directeur Stern Schade: "Voor onze klanten voeren wij reeds merkspecifiek schadeherstel uit voor wat betreft de merken die de Stern Groep vertegenwoordigt, zoals voor de trucks van Mercedes Benz. Door de samenwerking binnen het concept van MAX-Repair zijn wij in staat onze
dienstverlening richting onze klanten te verbreden. Verder zijn wij met de overige leden van MAX-Repair in staat voor meerdere merken merk specifiek schadeherstel aan te bieden. Transporteurs met gemengde wagenparken hebben hier direct profijt van. Ook het landelijke netwerk van MAX-Repair
biedt hierin voor de transporteur voordelen."

Hoe belangrijk is het voor MAX-Repair dat Stern Schade merkspecifiek schadeherstel kan aanbieden? Allard Pit: "We zijn allereerst erg blij dat een grote organisatie als Stern Schade achter ons concept gaat staan. En verder pretenderen wij universeel schadeherstel te bieden, of liever gezegd:
fabrikaat onafhankelijk schadeherstel. Door bijna alle merken in huis te hebben, geven we daadwerkelijk invulling aan universeel schadeherstel. In die zin zou MAX-Repair nog graag met een Volvo-dealerorganisatie samenwerken."

Op de foto (v.l.n.r) Allard Pit (MAX-Repair), Rien van Os (Stern Schade), Aart de Koning (Stern Schade) en Ron de Vries (Stern Schade) bij de nieuwe MAX-Repair vestiging in Nijkerk.