Stremming Hoofdstraat - tijdelijk omleiding voor gemotoriseerd verkeer


Stremming Hoofdstraat - tijdelijk omleiding voor gemotoriseerd verkeer

Geplaatst op woensdag 10 februari 2016
[IMG]

De renovatie van de Hoftuin is in volle gang. Van maandag 15 februari t/m vrijdag 22 april wordt de naastgelegen Hoofdstraat ook opgeknapt. Daarom is de Hoofdstraat tussen Pizzeria Amore en Brasserie de Houttuin vanaf 15 februari gestremd voor gemotoriseerd verkeer.

Gevolgen voor overig verkeer

Fietsers en voetgangers

Fietsers en voetgangers kunnen te allen tijde langs het werk. Winkels zijn gewoon bereikbaar.

Verkeer vanaf Hoofdstraat-Noord / bestemmingsverkeer 'Onder de Toren'

(Vracht)verkeer kan vanaf noordelijke richting (Van Nispenpark) de Hoofdstraat inrijden. Voor verkeer naar Onder de Toren geldt dezelfde route. De winkelstraat uitrijden gaat via de Molenstraat.

Informatie en contact

Facebook

Voor informatie over de werkzaamheden aan de Hoftuin en de Hoofdstraat maakt de gemeente Hillegom gebruik van Facebook. Blijf op de hoogte van de werkzaamheden, omleidingen, foto's en laatste nieuwtjes via www.facebook.com/hoftuinhillegom.

Inloopspreekuur

Elke maandag, tussen 10.00 en 11.00 uur, kunt u terecht in de bouwkeet op het parkeerterrein bij het gemeentehuis. Hier kunt u uw vraag direct en persoonlijk stellen aan de gemeente.

Telefoon en email

Voor algemene vragen over de werkzaamheden belt u met de gemeente via 140 252. Een mailtje kan u sturen naar info@hillegom.nl.

Specifieke vragen, storingen of noodsituaties

Wanneer u specifieke vragen heeft over het werk, leg dan contact met Bert Kortebein, via 06 2293 5465. Hij is de directievoerder van de werkzaamheden.

Detailoverzicht werkzaamheden