Biesieklette: twee jaar gratis


Gepubliceerd op: 18 februari 2016, Laatst bewerkt op: 19 februari 2016

Het is inmiddels bij veel Rijswijkers bekend: wie gaat winkelen in winkelcentrum In de Bogaard, kan vanaf nu gratis z'n fiets kwijt in de twee stallingen aan de Johan Frisolaan en de Prinses Beatrixlaan.
Het gaat om een pilot voor twee jaar, opgezet door de gemeente en Biesieklette. Of na die twee jaar de gratis fietsenstalling wordt voortgezet, hangt af van een succesfactor: of Rijswijkers de stallingen genoeg gebruiken. Belangrijkste motivatie: nul risico dat je fiets er na het winkelen niet
meer staat. Want fietsendiefstal was (en is) een reeel probleem bij het winkelcentrum. Volop reden dus om gezamenlijk van Biesieklette een succes te maken.

Wat veel mensen nog niet weten is dat Biesieklette ook een soort servicepunt is: je kan er je band op pompen, naar het toilet gaan, een buggy huren en uiteraard je elektrische fiets opladen. Ook brommers en scooters zijn welkom.
En nog een waardevol punt: bij Biesieklette gaan mensen aan de slag die een tijd uit het arbeidsproces zijn geweest. Hier doen zij weer waardevolle werkervaring op.

* Deel Biesieklette: twee jaar gratis op Facebook
* Twitter