Werkzaamheden brug bij Grote Sluis in Spaarndam


* 19 februari 2016

Rijnland voert van woensdag 16 maart tot en met zondag 21 maart werkzaamheden uit aan de brug over de Grote Sluis in Spaarndam. Het brugdek wordt voorzien van een nieuwe slijtlaag en de planken van het brugdek worden vastgezet.

De werkzaamheden vinden aansluitend plaats aan de werkzaamheden die Heijmans aan de Spaarndammerdijk uitvoert.

Beperkte beschikbaarheid en afsluiting brug

Van woensdag 16 tot en met vrijdag 18 maart is een weghelft van de brug beschikbaar voor verkeer. Op zaterdag 20 (vanaf 16.30 uur) en zondag 21 maart is de brug volledig afgesloten. Voor fietsers en voetgangers wordt een tijdelijke voorziening gemaakt om de sluis te kunnen passeren. Voor
gemotoriseerd verkeer gelden dezelfde omleidingen als voor de werkzaamheden van Heijmans. Kijk voor meer informatie over deze omleidingen op de projectpagina van Asfalteren dijk Spaarndam onder het kopje Bereikbaarheid en bouwinformatie.

Vanaf zaterdag 20 maart 16.30 uur tot maandag 22 maart 6.30 uur is het scheepsvaartverkeer door de Grote Sluis volledig gestremd. Meer informatie hierover vindt u op de gebruikelijke sites voor de scheepsvaart. Recreatievaart kan van zaterdag tot maandag gebruik maken van de Kolksluis.

Maandagochtend 22 maart vanaf 6.30 uur is de brug weer open voor al het verkeer.

Inloopavond

Op donderdag 25 februari vindt een inloopavond plaats voor bewoners tussen 19.00 en 21.00 uur in het Dorpscentrum Spaarndam, Ringweg 36, 2064 KK Spaarndam.

Contact

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het Klant Contactteam van Rijnland via 071 - 306 3535.