Werkzaamheden kruising N244 - Nieuwe Gouw noord gaan niet door


19 februari 2016 - Nieuwsartikel

De werkzaamheden aan de kruising N244 - Nieuwe Gouw noord (richting Kwadijk) gaan komend weekend niet door vanwege het verwachte slechte weer.

Naast veel regen wordt er vooral een harde wind verwacht. Hierdoor kunnen we een deel van de werkzaamheden niet uitvoeren, waaronder het plaatsen van portalen. Aan portalen hangen de verkeerslichten boven de weg. De verkeerslichten zijn cruciaal voor de periode na de weekendwerkzaamheden. Er
kan geen verkeer op de N244 rijden zonder verkeerslichten.

Veiligheid voor alles

De veiligheid van wegwerkers en verkeer gaat boven alles, daarom gaan de werkzaamheden komend weekend niet door. De weersverwachting van vrijdagochtend gaf de doorslag.

Werkzaamheden een week later

De werkzaamheden aan de kruising Nieuwe Gouw noord- N244 worden een week uitgesteld en vinden plaatsen in het weekend van vrijdag 26 t/m maandag 29 februari 2016. De werkzaamheden die gepland stonden voor het tweede weekend, voeren we op een later moment uit.

Omleidingen

De omleidingen blijven hetzelfde. U vindt ze onder wegwerkzaamheden. Verkeer van en naar Middelie en Kwadijk volgt de omleidingsroutes.

De werkzaamheden zijn ook te volgen op Twitter of Facebook.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tweet
Deel