Overzicht afsluitingen Velsertunnel 19 - 29 februari | Rijkswaterstaat

De Velsertunnel in de A22 is komende week een aantal keer afgesloten in zuidelijke richting. Als de tunnel dicht is, rijdt verkeer richting Haarlem/IJmuiden via de calamiteitenbogen en de A9/Wijkertunnel. Verkeer richting Beverwijk/Alkmaar kan wel gewoon door de tunnel heen.

Weekend: 19 februari tot 22 februari

Vanaf vrijdagavond 19 februari 20.00 uur is de Velsertunnel in de richting IJmuiden/Haarlem gesloten, dan verwijdert Rijkswaterstaat asbest in de tunnelmonden. De tunnel blijft in die richting het hele weekend dicht, ook overdag. Maandagochtend 05.00 uur is de tunnel weer open.

Dinsdag: nachtelijke afsluiting

Op dinsdag 23 februari, van 20.00 uur 's avonds tot 05.00 uur de volgende ochtend, is de Velsertunnel in de richting IJmuiden/Haarlem gesloten voor regulier onderhoud.

Weekend: 26 februari tot 29 februari

Vanaf vrijdagavond 26 februari 20.00 uur is de Velsertunnel in de richting IJmuiden/Haarlem gesloten, dan verwijdert Rijkswaterstaat asbest in de tunnelmonden. De tunnel blijft in die richting het hele weekend dicht, ook overdag. Maandagochtend 05.00 uur is de tunnel weer open.

Meer informatie

Meer weten over de renovatie van de Velsertunnel? Kijk op de projectpagina A22: renovatie Velsertunnel, op Facebook of op Twitter.