Nieuwe lichtmasten Gorssel en Lochem


foto van straatverlichting

Op 3 en 10 maart organiseert de gemeente Lochem inloopbijeenkomsten over het nieuwe verlichtingsplan voor straten in Lochem en Gorssel. In sommige straten is de straatverlichting sterk verouderd en aan vervanging toe. Daar komen masten met LED-verlichting.

In Gorssel krijgen de volgende straten nieuwe lichtmasten: Voorende, Noorseweg, Molenweg, Elfuursweg, Vinkenweg, Mezenweg, Lijsterweg, Dekkershof, Rietdekkerweg, Meidoornstraat, Acaciaplein, Prunusweg, Esdoornlaan en Goudenregenstraat.

In Lochem gaat het om de volgende straten: Bergweg, Prinses Marijkeweg, Frederik Hendrikstraat, Amalia van Somsplein, Westerbleek, Olijslagweg, Mauritsweg, Gerrit Naefflaan, Poorters Janlaan, De Gloep, Burgemeester Leenstraat, Zuiderbleek, Slootwijkersteeg en het Groene Kruisstraatje.

Inloopbijeenkomsten

Wilt u meer weten over het verlichtingsplan? Medewerkers van de gemeente en het Nederlands Licht Instituut lichten het plan graag toe en beantwoorden eventuele vragen tijdens inloopbijeenkomsten. U bent van harte welkom in:

* Gorssel, op 3 maart van 17.00 tot 20.00 uur in 't Trefpunt aan de Molenweg 53-55 in Gorssel.
* Lochem, op 10 maart van 17.00 tot 20.00 uur in het gemeentehuis aan de Hanzeweg 8.

Uitvoering

Netwerkbeheerder Liander gaat de lichtmasten vervangen. Dit levert een flinke energiebesparing en een lagere belasting van het milieu op. Ook zal het aantal storingen minder zijn. De werkzaamheden duren naar verwachting van medio juni tot begin augustus 2016. Voor vragen kunt u bellen met de
heer H. van den Berg van de gemeente Lochem, telefoon 06-23 18 88 05.