VOL VCA certificaat halen met FNV-korting

*Op de bouwlocaties wordt steeds vaker van de zzp'er gevraagd dat deze over het VOL VCA certificaat beschikt. In samenwerking met DutchLearningCompany biedt FNV een nieuwe mogelijkheid om met 10% korting op de cursusprijs het VOL VCA certificaat te halen via e-learning met examen. Je betaalt als zzp-lid van FNV Bouw slechts EUR89,75 minus 10% FNV korting ex BTW. (EUR97,73 inclusief btw). Dit is inclusief het examen!

Bij deze e-learing cursus volg je thuis via de computer online de lessen in je eigen tempo. Met ingesproken korte filmpjes met ondertiteling wordt de hele les stof overzichtelijk behandeld.

Daarom is deze e-learning cursus ook heel geschikt voor zzp'ers die niet echt houden van leren en lezen. Na afloop van een hoofdstuk volgt dan een aantal kennisvragen of je de stof hebt begrepen. Als je de hele leerstof hebt doorgenomen doe je examen.

Het VOL VCA certificaat is 10 jaar geldig. Het werkt heel eenvoudig, en je kunt meer informatie vinden bij DLC (www.internetVCA.nl).

Meld je aan als zzp-lid van FNV, sector bouw, voor de VOL VCA e-learning cursus via (projectbouwkolom@fnvbouw.nl), en dan ontvang je de kortingscode waarmee je je kunt opgeven (zie de [IMG]Handleiding FNV BOUW VOL-VCA korting.pdf).