Jeffrey Maarsman nieuwe programmamanager taxeren bij de NVM

woensdag 24 februari 2016 15:54 Economie

Dit is een origineel bericht van NVM

Jeffrey Maarsman is in januari jl. in dienst getreden bij de NVM als programmamanager Taxeren. Maarsman (35) richt zich met name op het ontwikkelen van een visie op de taxatiemarkt en strategisch beleid ten aanzien van taxeren voor commercieel vastgoed, agrarisch vastgoed en woningen.

Maarsman beschikt over ruime en relevante werkervaring in het projectmanagement en het vastgoed. Als persoon neemt Maarsman een conceptueel vermogen en een objectieve blik mee, waarmee hij uitdagingen en risico's weet te vertalen naar gemeenschappelijke belangen en kansen. Hij is afgestudeerd in de richting International Real Estate Management bij Greenwich University in Engeland.

Over de NVM

De NVM is de grootste Nederlandse vereniging voor makelaars & taxateurs. Ze bestaat sinds 1898 en is actief in alle marktsegmenten. Namens de leden zorgt de NVM voor belangenbehartiging richting overheid en politiek. Bij de NVM zijn ruim 4000 makelaars en taxateurs aangesloten. De NVM-makelaar/taxateur is de adviseur voor particuliere en professionele opdrachtgevers in alle facetten van de vastgoedmarkt: koop, verkoop, huur, verhuur en taxatie.

*

*

*

*