FloraHolland - Noviteiten bewonderen en mogelijkheden ontdekken van ..


25 februari 2016Royal Floraholland Kweker In De Kas Met Laptop

De Royal FloraHolland Seasonal Trade Fair en het Florist Event bieden voor zowel de bezoekers als de standhouders een keur aan inspiratie, ideeen en workshops.

FloraMondo demonstratie

Voor en tijdens de FloraHolland Seasonal Trade Fair zijn er speciale bijeenkomsten om u meer te inforeren over digitaal zakendoen met FloraMondo. Wij nemen u graag mee in de wereld van digitaal in - en verkopen.

Wilt u kunnen inspelen op de toename van steeds kleiner wordende orders en wilt u dit proces zo efficient mogelijk laten verlopen? Kom dan naar de demonstratie over FloraMondo in het Royal FloraMondo House. Laat u informeren over de mogelijkheden en ontwikkelingen van digitaal zakendoen op:

Donderdag 10 Maart 2016

* Van 08.00 - 09.00 uur FloraMondo voor kwekers en aanvoerders en
* Van 12.00 - 13.00 uur FloraMondo voor klanten.

* Lees meer over FloraMondo.

Noviteit: Queen(R) snij Kalanchoe met 3 weken bloeigarantie

Speciale highlight deze beurs is de Queen(R) snij Kalanchoe. Dankzij de baanbrekende innovatie van Queen(R) biedt Queen(R) snij Kalanchoe boeketten aan die week na week verblijden. Queen(R) snij Kalanchoe biedt een bloeigarantie van 3 weken, maar de prachtige bloemen bloeien vaak zelfs nog
langer. Laat u op de beurs informeren over de vele eigenschappen van deze noviteit.

Royal Floraholland Kalanchoe



Meer noviteiten

Direct naast het Royal FloraHolland House vindt u meerdere actuele noviteiten. Inclusief de Glazen Tulp winnaars van 2016. Noviteiten zijn ook te zien tijdens de workshop van Pim van den Akker. Hij gebruikt verschillende noviteiten in zijn creaties. Deze workshop wordt ook in het Royal
FloraHolland House gegeven tijdens het Florist Event.

Meer informatie?

Download de FloraHolland App en ontvang alle informatie over de Royal FloraHolland Seasonal Trade Fair direct op uw telefoon (IOS en Android).

* Download de App
* Lees alles over de Seasonal Trade Fair
* Lees alles over het Florist Event
* Registreer u vooraf om snel de beursvloer op te gaan.

*