Senioren wandelgroep: gezond en gezellig!


29-02-2016 Bewegen is gezond en gezellig! Daarom zet Sportservice West-Friesland in samenwerking met De Wering en Wonenplus een vaste wandelgroep op. Deze is speciaal voor senioren die nog goed ter been zijn en naast beweging, ook gezelligheid zoeken.

Inhoud en doel

Het doel van een vaste wandelgroep is om senioren bij elkaar te brengen die op een vaste tijd samen wandelen en daarna koffie/thee en eventueel (in overleg) een gezamenlijke activiteit. De eerste vier keer loopt er een begeleider vanuit Sportservice mee en daarna gaat de wandelgroep
zelfstandig verder.

Wanneer

Vanaf 16 maart starten wij elke woensdagmiddag met een wandeling van 3-5 km door Hoogkarspel. De eerste keer wordt er voorafgaand aan de wandeling kennis met elkaar gemaakt.
Verzamelpunt is elke woensdag om 14.00 uur bij Het Streekpunt (bibliotheek van Hoogkarspel). De wandeling sluiten wij gezamenlijk af met koffie of thee in Het Streekpunt en zal rond 15.30 uur eindigen.


Kosten

Kosten bedragen 0,50 cent per keer voor de koffie en/of thee.

Aanmelden of meer informatie

Wilt u meer informatie over het wandelen of wilt u zich aanmelden? Neem dan contact op met Brigit Heilig van Sportservice West-Friesland. Haar telefoonnummer is 0229-287700. U kunt ook een e-mail sturen aan lvandenberg@sportservicewestfriesland.nl.
29-02-2016
Thema Nieuws, Drechternieuws