Overlast dealer aangepakt


Overlast dealer aangepakt

Laatste update:
29-02-2016 | 14:26

Poeldijk - Naar aanleiding van klachten over drugsoverlast in de Fresiastraat, hield de politie op zondagavond 28 februari vier mannen aan voor onder andere dealen en het in bezit hebben van verdovende middelen.

De klachten van omwonenden zorgden ervoor dat de politie een uitgebreid onderzoek startte naar het mogelijk dealen van verdovende middelen vanuit een woning aan de Fresiastraat.
Op zondagavond omstreeks 21.30 uur zagen agenten een man de desbetreffende woning verlaten. Toen de man bij nog twee anderen in een auto stapte, controleerden agenten de auto op de Sutoriusstraat. De mannen, 21, 23 en 24 jaar, waarvan een zonder vaste woon- of verblijfplaats en de andere twee
afkomstig uit Delft en Poeldijk, hadden vijf ponypacks ( verpakking met verdovende middelen) in hun bezit. De agenten hielden de drie inzittenden aan en namen de verdovende middelen in beslag.

Onderzoek woning

Bij onderzoek in de woning van de 49-jarige Poeldijker troffen agenten meerdere mobiele telefoons, enkele ponypacks en andere attributen aan die gebruikt worden bij de handel in verdovende middelen. Zij hielden de verdachte aan en namen de aangetroffen verdovende middelen in beslag.