Dinsdag 1 maart in Team West


Dinsdag 1 maart in Team West

Laatste update:
29-02-2016 | 16:00

Den Haag Rijswijk Wateringen Leiden - Dinsdag avond wordt de hulp van de kijker weer ingeroepen om misdrijven op te lossen en komen in het regionale opsporingsprogramma Team West onder voorbehoud de volgende zaken aan bod:

Overval benzinestation Total Leiden
Op 29 januari overvielen twee mannen het bezinestation Total aan de Dr. Lelylaan in Leiden. Op de beelden zijn de twee mannen te zien.

Zedenzaak Magnoliastraat Den Haag
op weg naar huis wordt een vrouw door een onbekende man vastgegerepen en betast. Er zijn camerabeelden van deze man.

Diefstal koffers Rijswijk
Bij een winkel in de Boogaard wordt op hardhandige wijze een koffer gestolen door een man.



Kort
In de rubriek met korte zaken onder andere beelden van een inbraak in een bedrijf en in een woning in Wateringen en een diefstal bij de Mediamarkt in Rijswijk.

Tips
Kijkers die tips hebben over de zaken uit de uitzending, kunnen contact opnemen met desbetreffende rechercheafdeling via nummer 0800-6070. Liever anoniem, bel dan met M. 0800-7000. Ook bestaat de mogelijkheid om op www.politie.nl het tipformulier te gebruiken.

Uitzending
Team West wordt dinsdagavond om 17.00 uur uitgezonden op TV West en gedurende de avond en woensdag overdag nog een aantal keer herhaald. De zaken zijn vanaf dinsdagmiddag ook terug te zien op de websites www.politie.nl en www.teamwest.nl.