Aanhouding na inval gokcafe Rotterdam


Aanhouding na inval gokcafe Rotterdam

Laatste update:
29-02-2016 | 16:11

Rotterdam - Bij een inval en doorzoeking van een cafe aan de Bree in Rotterdam-Zuid, is op 28 februari een man aangehouden. Ook werd in de kroeg een handvuurwapen aangetroffen en in beslaggenomen.

De politie viel de horecagelegenheid binnen, nadat informatie was binnengekomen over illegaal gokken en over vuurwapenbezit bij bezoekers van de kroeg.
In het cafe was een handvuurwapen verstopt, wat door de politie werd gevonden, maar het werd niet duidelijk aan wie het vuurwapen toebehoorde. Bij meerdere mensen werden gebruikershoeveelheden soft- en harddrugs aangetroffen en in een van de auto's van de bezoekers werd een knuppel
gevonden. Op het moment van de inval waren zo'n 50 bezoekers aanwezig die allemaal gecontroleerd werden en van wie de voertuigen gecontroleerd werden.
Een 51-jarige man uit Rotterdam werd aangehouden, omdat hij aanwijzingen van de politie niet opvolgde. Hij is na een nacht cel en verhoor heengezonden. In het cafe werden diverse goederen aangetroffen en in beslaggenomen die daadwerkelijk op illegaal gokken wijzen.