Sterke resultaten PostNL in vierde kwartaal - onderliggend cash bedrijfsresultaat boekjaar 2015 bedraagt EUR303 miljoen

Den Haag, 27 januari 2016 - De leden van de vakorganisaties Bond van Post Personeel, FNV Publiek Belang en CNV Publieke Diensten hebben ingestemd met het principeakkoord over de nieuwe cao voor postbezorgers. PostNL heeft hierdoor een definitief akkoord bereikt met de vakorganisaties.

De cao bevat onder andere afspraken over salarisverhogingen en de onkostenvergoeding. De looptijd van de cao is twee jaar: van 1 oktober 2015 tot en met 30 september 2017.

Extra informatie

Over PostNL

Wij zijn PostNL. Wij verbinden voor onze klanten de fysieke en online wereld. Zo verzorgen we de communicatie tussen mensen en bedrijven. Op een gemiddelde dag bezorgen we in heel Nederland 500.000 pakketten en 10 miljoen brieven. We bieden steeds meer nieuwe diensten door combinaties van slimme netwerken, digitale toepassingen en juiste communicatiekanalen. Hiermee willen we het dagelijkse leven voor onze klanten gemakkelijker maken. Als het eerste beursgenoteerde postbedrijf beschikken we over het grootste en modernste netwerk voor brieven, pakketten en e-commerce in de Benelux. Daarnaast zijn we actief in Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en Italie. Bij PostNL werken in totaal meer dan 56.000 mensen. In 2014 bedroeg onze omzet bijna EUR 4,3 miljard.