Venlo - Automobilist gewond na steekincident


Venlo - Automobilist gewond na steekincident

Laatste update:
05-03-2016 | 23:17

Venlo - Een Engelse automobilist raakte zaterdagavond gewond bij een steekincident. Hij is in het ziekenhuis aan zijn wonden behandeld. De verdachten zijn nog voortvluchtig.

Rond 20.00 uur kreeg de politie een melding van een ongeval op de Moutzdijkweg in Hout-Blerick. bij aankomst bleek dat er sprake was van een auto die in de berm was beland nadat hij door een andere auto werd geraakt. De bestuurder van de auto in de berm was gewond. Hij was gestoken door de
inzittenden van de andere auto. deze inzittenden zijn na het steekincident te voet weggevlucht. Hun auto bleef achter.

Behalve de bestuurder zat er nog een man in de auto alsook een kind. De bijrijder en de jongen zijn ook ter controle naar het ziekenhuis gebracht. over de medische toestand is op dit moment geen informatie beschikbaar, behalve het gegeven dat het kind niet gewond is geraakt.

Uit het onderzoek dat direct na de melding werd opgestart bleek dat eerder op de avond vermoedelijk een ruzie tussen beide partijen was ontstaan in een woning in Baarlo.

De politie heeft direct na de melding een burgernetbericht verstuurd. Een helicopter heeft vanuit de lucht gezocht naar de voortvluchtigen en de verschillende patrouilles hebben in de omgeving gezocht. Deze zoekactie heeft nog niet geleid tot het aanhouden van de verdachten.

Zaterdagavond is nog onderzoek verricht op de Moutzdijkweg en in de woning waar de ruzie vermoedelijk is ontstaan.