Artsen zonder Grenzen tourt met rockband MUSE

maandag 7 maart 2016 14:08 Binnenland

Dit is een origineel bericht van Artsen Zonder Grenzen

Artsen zonder Grenzen tourt dit jaar met MUSE. De Britse rockband speelt dit jaar door heel Europa voor honderdduizenden fans in uitverkochte stadions en concerthallen. Artsen zonder Grenzen reist mee op hun Europese Drones-tour, om geld in te zamelen en hun werk in crisisgebieden onder de aandacht te brengen.

MUSE-frontman Matthew Bellamy: 'Artsen zonder Grenzen doet geweldig werk en bewijst keer op keer dat hun medische hulp een verschil maakt voor mensen over de hele wereld. Wij zijn ontzettend blij dat wij hen kunnen steunen.'

Vorig jaar nam het management van MUSE contact op met de medische noodhulporganisatie om te laten weten dat zij hun Europese tour in 2016 wil inzetten om het werk van Artsen zonder Grenzen te steunen. Bij elk optreden zijn mensen van Artsen zonder Grenzen aanwezig met veldtenten en VR-video's, om concertgangers de acute noodzaak van hun hulp te laten zien.

De Europese tour van MUSE is gestart op 29 februari. Op 7, 9 en 10 maart staat Artsen zonder Grenzen samen met MUSE in de Ziggo Dome in Amsterdam.

*

*

*

*