Verdachte in zaak Nabil Amzieb getoond bij Opsporing Verzocht


Verdachte in zaak Nabil Amzieb getoond bij Opsporing Verzocht

Laatste update:
15-03-2016 | 13:28

Amsterdam - Op dinsdagavond 15 maart 2016 zullen in het opsporingsprogramma Opsporing Verzocht beelden getoond worden van de man die het hoofd van Nabil Amzieb achterlaat. De beelden zijn van particuliere camera's op de Amstelveenseweg. Hierop is onder andere te zien dat de man rustig met een
zak in zijn handen loopt op weg naar het waterpijpcafe op de hoek van de Karperweg. Op de beelden is ook te zien dat hij na het achterlaten van het hoofd in een soort looppas in de richting van het Stadionplein rent. Onderzoek heeft uitgewezen dat het hoofd woensdag 9 maart al voor vijf uur is
achtergelaten.

Vragen

Vanavond zullen in Opsporing Verzocht de nodige vragen aan het publiek gesteld gaan worden. De vragen die het rechercheteam nu al vrijgeeft zijn:



* Wie heeft Nabil Amzieb na vrijdagavond 4 maart 2016 gezien?



* Wie weet wat Nabil Amzieb die vrijdagavond 4 maart ging doen en/of heeft gedaan?;



* Wie heeft er informatie over de persoon die het hoofd heeft achtergelaten op de Amstelveenseweg?



* Op woensdag 9 maart 2016 rond 04.45 uur reden een aantal automobilisten vanaf het Haarlemmermeerstation over de Amstelveenseweg richting het Stadionplein. Was u een van die bestuurders en heeft u iets bijzonders gezien of is u iets opgevallen neem dan contact op met de politie.



* Kan iemand iets vertellen over de gebruikte blauwe Volkswagen Caddy (met zogenaamde sidebars) en de zwarte Volkswagen Polo die beiden in Utrecht zijn gestolen?



* Wie heeft iets bijzonders gezien op het Mijehof en op Kelbergen voorafgaand aan en tijdens het in brand steken van de Volkswagen Caddy en de Volkswagen Polo?



* Kan iemand iets vertellen over een man die gekleed was in een gewatteerde jas en die mogelijk op de verschillende betrokken locaties of in de omgeving daarvan gezien is?



* De politie heeft nog geen zicht op het 5^e plaats delict, de plek waar het slachtoffer mogelijk is vastgehouden. Wie heeft daar informatie over?



Getuigen of mensen met informatie kunnen contact opnemen met de politie via 0800-6070 of als men anoniem wil blijven bellen met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. Het Team Nationale Inlichtingen is te bereiken via 079-3458999 en wilt u digitaal uw tip of informatie kwijt dan kan dat op
www.politie.nl bij de zaak van Nabil Amzieb.