Ondernemersplein biedt standruimte op Startersmarkt


Geplaatst: 11-3-2016

Wie zich als bedrijf aan beginnende of pas in Lelystad gevestigde ondernemers wil presenteren kan zich aanmelden voor standruimte op de Startersmarkt. Donderdag 7 april houdt het Ondernemersplein met samenwerkende partners een kennismakingsbijeenkomst met aansluitend een Startersmarkt.
Bedrijven zijn van harte uitgenodigd zich op deze Startersmarkt te presenteren.

Ondernemersplein

Standhouders

Brengt uw bedrijf graag kennis over op enthousiaste en beginnende ondernemers? Of heeft uw bedrijf echt iets te bieden voor startende ondernemingen? Dan is de Startersmarkt daarvoor een uitstekende gelegenheid. Op dit moment hebben zich al tien standhouders gemeld. Daarbij zitten o.a.
administratiekantoren, financieel adviseurs, een specialist in ICT Oplossingen, het Zelfstandigenloket Flevoland, MKB Doorstart, een communicatie- en marketingbureau en het Zelfstandigenplein.

Aanmelden

Aanmelden als standhouder voor de Startersmarkt kan via de website van het Ondernemersplein: www.lelystad.nl/ondernemersplein .Via een aanmeldbutton kunt u de organisatie laten weten dat u als (mogelijke) standhouder komt. Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met het
Ondernemersplein, tel. 0320-278555, ondernemersplein@lelystad.nl.

Wat gaat er gebeuren?

Startende ondernemers, beginnende zzp'ers of mensen die van plan zijn voor zichzelf te beginnen, zijn van harte welkom op de Startersmarkt. Er vindt voorlichting plaats over mogelijkheden binnen het ondernemerschap, de do's en don'ts van het ondernemen en de rol die de partners binnen het
Ondernemersplein daarbij kunnen spelen.

`Lelystad Aangenaam'

Voorafgaand aan de Startersmarkt is er een kennismakingsbijeenkomst voor en met bedrijven die de laatste 3 jaren zijn begonnen of zich in Lelystad hebben gevestigd. Deze ondernemingen hebben van de gemeente Lelystad een uitnodiging ontvangen. Onder de noemer `Lelystad Aangenaam' wordt
kennisgemaakt met het college van burgemeester en wethouders, worden relaties gelegd en aldus gebouwd aan een zakelijk netwerk.

Voor meer informatie en aanmelding kunt u terecht op de website van het Ondernemersplein Lelystad: www.lelystad.nl/ondernemersplein .