Hennepstekken aangetroffen in auto


Hennepstekken aangetroffen in auto

Laatste update:
15-03-2016 | 14:29

Bergen op Zoom - Dinsdagochtend omstreeks 08.50 uur reden agenten in een politiebus achter een personenauto met een Belgisch kenteken. Ze wilden deze auto en de bestuurder controleren en gaven de bestuurder een stopteken.

De bestuurder gaf geen gehoor aan het stopteken, in plaats hiervan voerde hij de snelheid van zijn auto op en ging er vandoor. De agenten gaven nogmaals een stopteken, maar de bestuurder bleef maar doorrijden en ging een woonwijk in. Op de Noordplaats in Bergen op Zoom reed de auto een
brandgang in waar de politiebus niet doorheen kon rijden. De inzittenden van de auto renden er vervolgens vandoor en lieten de auto achter. Een van de agenten is te voet achter de verdachten aan gegaan en kon er eentje aanhouden in de Scandinaviestraat. Dit was een 24-jarige man uit Halsteren.
De andere verdachte is nog voortvluchtig.

In de auto troffen de agenten twee dozen met in totaal 169 hennepstekjes aan. Die zijn in beslag genomen. De aangehouden verdachte is overgebracht naar een politiecel en wordt daar vandaag verder gehoord.