Wageningen World: `Je darmbacterien kunnen bepalen hoe je reageert o..


Gepubliceerd op
15 maart 2016

Wat gezond eten is voor de een, kan voor de ander averechts uitpakken. Voedingsonderzoekers zijn op zoek naar de oorzaken van deze individuele verschillen en de consequenties voor het dieet. Uiteindelijk willen ze de consument voorzien van een persoonlijk voedingsadvies.

Dit artikel kunt u verder lezen in de nieuwste Wageningen World, het kwartaalblad voor relaties en alumni van Wageningen UR.

Bekijk Wageningen Word online:

Bekijk Wageningen World online

Andere onderwerpen in Wageningen World - nummer 1, 2016

* Spoor naar China wacht op exporteurs
* Bruinvis verhongert soms in zee vol vis
* Het landschap vormt de stad
* Meer voedsel, minder broeikasgas
* Pallets persen van kokosnotenafval
* Nieuwe klanten op de boerderij
* Crowdfunding voor onderzoek



mailen
Tweet

* PM (Pauline) Greuell
Contactpersoon PM (Pauline) Greuell
Contactformulier

Wageningen UR

Wageningen UR (University & Research centre) werkt binnen het domein gezonde voeding en leefomgeving aan de kwaliteit van leven

* Noelle Aarts over communicatie bij Universiteit van Nederland Noelle Aarts doceert over communicatie bij Universiteit van Nederland
* Voedingseducatie onmisbaar in het onderwijs Voedingseducatie onmisbaar in het onderwijs
* [IMG] Wageningen UR enthousiast over oproep tot inrichting experimenteerruimtes voor vernieuwers in de voedselproductie

Meer nieuws



Het kwartaalblad van Wageningen UR is op 15 maart 2016 bezorgd bij relaties en alumni.

Wageningen World abonnee worden?

Ga naar onze inschrijfpagina en ontvang Wageningen World voortaan ieder kwartaal automatisch thuis.

Naar inschrijven