Bezoek Almere Poort tijdens de WoonExpeditie op 2 april!


15 maart 2016

Bezoek Almere Poort tijdens de WoonExpeditie op 2 april!

[IMG]

De WoonExpeditie Almere is het ideale moment om je breed te orienteren op de Almeerse woningmarkt. Ook in Almere Poort kunnen woningzoekenden op deze dag op verschillende plekken terecht.

Kom langs op de Woonmarkt Almere Poort

Tussen 10.00 en 16.00 uur vindt de Woonmarkt Poort plaats in de Homerusmarkt. Hier is informatie te vinden over het nieuwbouw- en kavelaanbod in Almere Poort. Zo zijn er projectontwikkelaars aanwezig met nieuwbouwprojecten die momenteel in verkoop zijn. Ook zijn er bouwers aanwezig die een
aantal zelfbouwkavels met kant en klaar bouwplan presenteren. In het Informatiepunt Bouwen en Wonen kunt u terecht met al uw algemene vragen over nieuwbouw en zelfbouw in Almere Poort.

De Woonmarkt Poort vindt plaats in de Homerusmarkt en concentreert zich voornamelijk in het Informatiepunt Bouwen en Wonen (Gebiedskantoor Poort) en een paar ruimtes op de bovenverdieping van de Homerusmarkt. Hou almere-poort.nl in de gaten voor meer informatie.

Locatie Woonmarkt Poort:

Homerusmarkt en Informatiepunt Bouwen en Wonen Poort
Najadenstraat 3 - 6
Tijd: 10:00 - 16:00 uur

Ervaar DUIN zaterdag 2 april!

Ook DUIN in Almere Poort presenteert zich op 2 april. Kom naar de Duinstraat 31, daar zijn verschillende modelwoningen geopend. Geniet van een lekkere kop koffie, een soepje of een glas limo. De kinderen kunnen heerlijk in het duinzand spelen, zich uitleven op het springkussen en ze krijgen
ook een leuke attentie. Loop of fiets door het gebied, er ligt een leuke fiets- en wandelroute klaar. DUIN is volop in aanbouw en wordt ook al deels bewoond. Er is dus genoeg te beleven!

Dus bent u op zoek naar een kavel of nieuwbouwwoning in Almere Poort?
Dan zien we u graag op 2 april in Almere Poort!