Gewijzigde openingstijden en inzameling huisvuil rond feestdagen


dinsdag 15 maart 2016

* [IMG]

Rond de Paasdagen zijn de openingstijden van het Hof van Coevorden gewijzigd. Op vrijdag 25 maart (Goede Vrijdag) en maandag 28 maart (Tweede Paasdag) is het Hof van Coevorden gesloten.

Storingsnummer

Bij zeer dringende meldingen, bijvoorbeeld overlast of het onderhoud van de openbare ruimte in uw directe leefomgeving, kunt u bellen met de storingsdienst, telefoon: (0524) 598 500.

Inzameling huisvuil

De huisvuilinzameling komt op Tweede Paasdag te vervallen. In plaats daarvan wordt het huisvuil op zaterdag 26 maart ingezameld. Op Goede Vrijdag wordt er gewoon huisvuil ingezameld. Vanwege deze wijzigingen in de huisvuilinzameling kan het tijdstip van inzamelen afwijken van het gebruikelijke
inzameltijdstip. Daarom is het van belang dat de containers en het plastic afval vanaf 7.00 uur aan de weg staat.

Milieustraten

De milieustraten aan de Morseweg 2 in Coevorden en het Kieveen 4 in Zweeloo zijn op vrijdag 25 maart van 13.00 tot 16.00 uur en op zaterdag 26 maart van 09.00 tot 12.00 uur geopend. De milieustraten zijn op Tweede Paasdag, maandag 28 maart , gesloten.

Andere feestdagen

In april en mei zijn er nog meer feestdagen waarop de openingstijden en de inzameling van het huisvuil wijzigen. We hebben ze alvast even voor u op een rijtje gezet. Een handig lijstje om te bewaren!