Nomineer jouw favo clubscheids

15 maart 2016

Ook dit jaar organiseert het CDA Den Haag de verkiezing van de beste Haagse clubscheidsrechter van het jaar. Met de verkiezing spreekt de lokale CDA-fractie haar waardering uit voor de enorme inzet van de vele Haagse sport-vrijwilligers. Clubscheidsrechters van alle Haagse sportclubs kunnen tot 13 april genomineerd worden en de prijsuitreiking vindt plaats in het weekend van 21 en 22 mei.

Nomineer jouw favo clubscheids!

Vrijwilligers en vooral clubscheidsrechter verdienen het om extra in het zonnetje gezet te worden. Scheidsrechters zijn vaak onderhevig aan kritiek van zowel spelers als publiek en verdienen hierdoor extra steun en positieve aandacht. Jij kunt ze deze aandacht geven door jouw favoriete clubscheidsrechter voor 13 april aan te melden! Ga hiervoor naar: www.haagseclubscheidsrechter.nl. Alle sporten doen mee!

Jury- en publieksprijs

Uit de verkiezing van de favoriete Haagse clubscheidsrechter komen twee winnaars! Een winnaar wordt gekozen door de onafhankelijke jury en de andere winnaar wordt gekozen door bezoeker die stemmen op de website. Op 21 of 22 mei wordt bij Ceasar Fitness & Spa Resort bekend gemaakt wie de felbegeerde titel van favoriete clubscheidsrechter van Den Haag toegekend krijgt.

Een initiatief van CDA Den Haag

De lokale afdeling van het CDA organiseert dit jaar voor de derde keer de verkiezing van de clubscheids van het jaar. Voorgaande jaren was de verkiezing een groot succes. Er werden ruim twintig scheidsrechters aangemeld en meer dan 1400 stemmen uitgebracht. De jaarlijkse verkiezing van de Haagse clubscheids van het jaar geeft vrijwilligers in de sport de aandacht die zij verdienen: zonder hen zou de Haagse sport niet kunnen bestaan!