SmartDocuments ontwikkelt groeistrategie samen met Nasano Management


APELDOORN, 20160315 -- SmartDocuments, specialist op het gebied van documentcreatie uit Deventer, staat aan de vooravond van een commerciële versnelling. Hiervoor heeft het bedrijf uit Deventer, dat zich al meer dan 20 jaar richt op klantcommunicatie, de hulp ingeroepen van Nasano Management om haar groeistrategie te ontwikkelen.

Alle seinen op groen
Alle seinen op groen. Dit was de gezamenlijke conclusie die de directie van SmartDocuments trok na diverse verkennende gesprekken samen met Nasano Management. De oplossing van SmartDocuments heeft zich in de afgelopen 20 jaar ruimschoots bewezen. Met meer dan 500 klanten en vestigingen in Duitsland en Zweden en nog veel meer ambitie om te groeien, was de directie op zoek naar een strategisch partner die ze hier in kon begeleiden. Niet alleen strategisch, maar ook heel praktisch. Door samen mee helpen aan het verdere succes van het bedrijf. “De mensen van Nasano Management begrijpen precies waar we naar toe willen. Ze zijn analytisch scherp en kritisch, maar ook creatief en ondernemend”, aldus Marco Drost, algemeen directeur van SmartDocuments.

Verschillende groeiscenario’s
Samen met Nasano Management zijn er verschillende groeiscenario’s ontwikkeld. Paul te Lindert, commercieel directeur van SmartDocuments, zegt hier over: “In overleg hebben wij ervoor gekozen om met één van deze groeiscenario’s te starten. Nasano Management begeleidt dit project en levert tevens een Senior Sales Professional om dit project vorm te geven.” Hoewel de leiding van het project bij Nasano Management ligt, werken de teams van beide partijen nauw samen. Op deze manier vindt er veel kennisdeling en kruisbestuiving plaats. “En”, zo zegt Jeroen Venus, directeur van Nasano Management, “dit past uitstekend bij de manier waarop wij graag samenwerken met onze klanten; een langdurige samenwerking om zo duurzaam waarde toe te voegen en het verkoopresultaat te verbeteren.”

Over SmartDocuments Nederlands B.V.
SmartDocuments is een complete softwareoplossing voor het maken van documenten en klantcommunicatie. SmartDocuments biedt één omgeving voor alle huisstijl-, bedrijfs- en processjablonen. Organisaties die met SmartDocuments werken profiteren van efficiënt werken en eenvoudig sjabloonbeheer. SmartDocuments heeft vestigingen in Nederland, Duitsland en Zweden en wordt dagelijks gebruikt door meer dan 500 organisaties.

Over Nasano Management B.V.                               
Nasano Management helpt bedrijven met het duurzaam verbeteren van hun verkoopresultaat. Dit doen zij onder andere door (commercieel) strategisch advies, maar ook door leadgeneratie en het leveren van Interim Sales & Marketing Professionals en Interim Managers. Nasano Management, opgericht in 2013, is gevestigd in Apeldoorn en werkt met een groot netwerk van Interim Professionals. Nasano Management is opgericht door Jeroen Venus die de afgelopen 20 jaar zijn sporen heeft verdiend met het aansturen en ontwikkelen van ICT bedrijven in binnen- en buitenland.

Nasano Management