Slim Verbouwen Event


Slim Verbouwen Event

Slim Verbouwen Event

16-03-2019

Een woning die net zoveel energie opwekt als verbruikt. Dat klinkt futuristisch. Toch is die toekomst dichterbij dan u denkt. Een energie neutrale woning is goed geisoleerd, comfortabel, zorgt voor lagere energielasten en is goed voor het milieu. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Kom dan op zaterdag 19 maart tussen 10.00 en 15.00 uur naar de informatiemarkt Slim Verbouwen in het adviescentrum van Rabobank Het Haringvliet aan de Reedijk in Heinenoord. U vindt er alle informatie rondom duurzaam wonen onder een dak.

Ontdek de mogelijkheden
Uw eigen energie opwekken met behulp van zonnepanelen. Energiezuinige CV ketels en warmtepompen zorgen voor een milieuvriendelijke verwarming. Isolatie en slimme toepassingen zorgen ervoor dat uw woning energiezuinig wordt. Zomaar een aantal voorbeelden. Er kan veel. Misschien wel meer dan u
denkt. Maar waar begint u? Hoe betaalt u een eventuele verbouwing? En wat komt er allemaal bij kijken. De adviseurs, installateurs en aannemers kunnen u alles vertellen over het verhogen van het comfort van uw woning en het verlagen van uw energierekening.

Meer informatie en aanmelden kunt u via de website van Rabobank Het Haringvliet.