Huishoudelijke hulp in Heemskerk


woensdag, 16 maart 2016

TSN Thuiszorg is op 16 maart 2016 failliet verklaard. De gemeente Heemskerk maakt afspraken met vier andere aanbieders van huishoudelijke hulp, zodat de hulp aan clienten door kan gaan.

Ideaal gesproken is dat dezelfde hulpverlener, maar dat kan Heemskerk niet garanderen. Clienten in Heemskerk krijgen binnenkort een brief van de gemeente over nadere details.

TSN Thuiszorg is op 16 maart 2016 failliet verklaard. Alle inwoners van de gemeente Heemskerk die van TSN hulp bij het huishouden ontvangen, hebben op 4 maart jl. een brief van de gemeente gehad. Daarin legt Heemskerk uit dat TSN Thuiszorg in financiele problemen verkeert en dat dit bedrijf
mogelijk binnenkort failliet gaat. Inmiddels is dat dus gebeurd.

Vier andere bedrijven

Er zijn vier bedrijven die hulp bij het huishouden leveren, waar Heemskerk overeenkomsten mee heeft: ThuiszorgInHolland, T-Zorg, de Zorgspecialist en ViVa! Zorggroep. In de brief van 4 maart staat dat wij met hen afspraken gaan maken om er voor te zorgen dat de hulp geleverd kan blijven en dat
zij de hulp aan TSN-clienten overnemen. Daar zijn we nu mee bezig. Wij proberen er ook voor te zorgen dat mensen dezelfde TSN-hulpverlener houden, maar dit kunnen wij niet garanderen.

Binnenkort tekst en uitleg per brief

Binnenkort krijgen clienten een volgende brief waarin meer bijzonderheden staan. Vanzelfsprekend doet de gemeente er alles aan om er voor te zorgen dat clienten geen hinder ondervinden van deze verandering van zorgaanbieder.