Care behaalt 8ste plaats op Great Place to Work 16-03-2016


16 mrt 2016

Gisteren werden de Great Place to Work-bedrijven van 2016 bekend gemaakt. Care haalde plaats 8 in de categorie van bedrijven met meer dan 500 medewerkers. Bovendien werd Care samen met Easi en Start People genomineerd voor een Special Award "Recognition". Hier behaalde Care de trofee.

Het onderzoek en de wedstrijd rond Great Place to Work (Beste Werkgever) als initiatief van Vlerick Management School vindt elk jaar plaats. Facilitair bedrijf Care deed hier al enkele keren aan mee en behaalde in 2012 zelfs een bronzen medaille.
Dit jaar eindigden we op de 8ste plaats. Torfs, Accent Jobs en McDonalds waren de aanvoerders in onze categorie van bedrijven met meer dan 500 medewerkers.

Voor de Special Award "Recognition" was er specifieke aandacht voor een waarderende bedrijfscultuur en op welke manieren Care hier werk van maakt. Care stimuleert eerst en vooral zelfwaardering bij haar schoonmakers, toont vanuit het bedrijf haar appreciatie naar de medewerkers toe en geeft
kansen om ook collega's onderling "erkennend" met elkaar te laten omgaan. We vragen bovendien actief aan klanten om hun poetsdame of -heer samen met ons in de kijker te zetten tijdens de Dag van de Schoonmaak.