Start verkoop nieuwe kavels in De Laren, bouwveld I


17 maart 2016

Start verkoop nieuwe kavels in De Laren, bouwveld I

Zaterdag 2 april en woensdag 23 april gaan er nieuwe kavels in verkoop in De Laren. Alle tot nu toe beschikbare kavels in De Laren zijn nagenoeg allemaal gereserveerd of verkocht.

2 april start verkoop 11 zelfbouwkavels
De kavels in veld I liggen bij volkstuinencomplex de Gouwen en hebben een vrije ligging aan een plantsoen. De kavelgrootte varieert van 263 tot 670 m2. Op deze kavels kan een vrijstaand huis worden gebouwd. De kavelprijzen zijn vanaf EUR 106.252. De verkaveling, kavelpaspoorten en complete
prijslijst vindt u op ikbouwmijnhuisinalmere.nl/delaren. De verkoop start zaterdag 2 april om 10.00 uur in de Kavelwinkel in het stadhuis (Stadhuisplein 1). Wie het eerst komt, heeft eerste keus.

In veld I komen ook IbbA-kavels. Deze IbbA-kavels zijn bedoeld voor starters, die hun eerste droomhuis zelf kunnen bouwen met hulp van de IbbA-Starterslening. De 14 IbbA-kavels in veld I van De Laren komen zaterdag 23 april a.s. in verkoop. Starters die zich hiervoor in willen schrijven,
kunnen zich op 2 april laten informeren over de regeling en de kavels in de Kavelwinkel bij de IbbA-stand. Meer informatie over IbbA is te vinden op ikbouwbetaalbaarinalmere.nl.