Sjors Sportief van start


Geplaatst op donderdag 17 maart 2016
[IMG]

Het altijd razend populaire Sjors Sportief boekje is weer klaar! Een activiteit leren kennen zonder lid te zijn, laagdrempelig en toegankelijk voor iedereen: dat is het motto van Sjors Sportief. Gemeente Someren bundelt samen met de verenigingen haar krachten en dit resultaat is te zien in het
goed gevulde Sjors Sportief boekje. In week 12 krijgt ieder kind uit groep 1 t/m 8 van alle basisscholen uit de gemeente een prachtig kleurrijk exemplaar. Kinderen kunnen kiezen uit ruim 30 activiteiten!

Sportieve activiteiten

De basisschoolleerlingen kunnen natuurlijk weer heel veel sporten uitproberen. Zoals Atletiek, Aquasporten, Badminton, Dansen, Handboogschieten, Lasergamen, Tafeltennis, Taekwondo, Scouting, Voetbal en Tennis. Kortom keus genoeg. In het Sjorsboekje vind je alles wat je wilt weten. Ook staan er
leuke puzzels, interviews en spelletjes in. Kinderen kunnen zich het hele schooljaar inschrijven voor activiteiten en dus ook meedoen.

Digitaal inschrijven

Vanaf 16 maart om 15.00 uur kunnen kinderen zich inschrijven op de gloednieuwe site www.sjorssportief.nl.

Meer informatie?

Voor meer informatie neem alvast een kijkje op de website www.sjorssportief.nl. Of stuur een e-mail naar info@sjorssportief.nl.