Inloopbijeenkomsten over parkeervergunningen


[IMG]

17-03-2016

Een aantal weken geleden zijn de bewoners rondom het parkeergebied Centrum en Breukelen geinformeerd over de veranderingen rondom parkeren. Het college ontving positieve en negatieve reacties. Wij merken dat deze veranderingen veel vragen oproepen, met name via social media.

Op www.boxtel.nl/parkerencentrumbreukelen vindt u de veelgestelde vragen. Deze lijst werken we dagelijks bij. Staat uw vraag er niet tussen? Of is een antwoord u niet duidelijk? Dan bent u woensdag 23 maart en donderdag 24 maart van harte welkom om uw vragen te stellen. Wij hopen dat de
antwoorden tijdens deze inloopmomenten de procedure, de voorgenomen verkeersbesluiten en mogelijk andere praktische zaken zullen verhelderen.

Waar en wanneer?

Beide inloopmomenten zijn in het gemeentehuis van Boxtel in De Link (ingang achterkant gemeentehuis aan de Dr. Van Helvoortstraat).

* woensdag 23 maart van 14.00 uur tot en met 17.00 uur
* donderdag 24 maart van 19.00 uur tot en met 22.30 uur

Zienswijze indienen?

De zienswijze termijn sluit op 7 april 2016. Iedere zienswijze behandelen we met zorg en betrekken we in de besluitvorming. Op www.boxtel.nl/procedures leest u hoe u een zienswijze kunt indienen.

Gerelateerd:

* Parkeren Centrum en Breukelen Zuid
* Inloopavonden over parkeervergunningen