Welkom in Emmen!


Welkom in Emmen!

17 maart 2016
In het centrum van Emmen kunt u op voldoende locaties betaald parkeren.

Op deze kaart staan alle parkeerlocaties en geadviseerde rijroutes aangegeven:

* Routekaart parkeren Wildlands en centrum

Routekaart parkeren Wildlands en centrum

Bezoek aan Wildlands

Indien u een bezoek brengt aan Wildlands Adventure Zoo dan kunt u parkeren op de parkeerlocaties aangeduid met "Wildlands".

Bezoekers uit noordelijke richting (uit de richting Groningen)

Bezoekers uit noordelijke richting rijden via de N34 en vervolgens de N381 naar Emmen toe. Als advies geldt om dan te parkeren op de parkeerlocaties "P-Wildlands, Centrum Noord". Deze locatie staat op de borden aangegeven. Vanaf deze parkeerlocaties is de looproute naar Wildlands aangegeven.

Bezoekers uit zuidelijke richting (uit de richting Zwolle)

Bezoekers uit de zuidelijke richting rijden via de N34 en vervolgens de N391 naar Emmen toe. De borden geven de route via de Rondweg van Emmen aan. Als advies geldt om dan te parkeren op de parkeerlocaties "P-Wildlands, Centrum Zuid".

Bezoekers uit oostelijke richting (uit de richting Klazienaveen)

Bezoekers vanuit de oostelijke richting rijden via de A37 en vervolgens de N862 naar Emmen toe. De borden geven de route aan. Ook voor hen geldt om te parkeren op de parkeerlocaties "P-Wildlands, Centrum Zuid".

Bezoek aan het Centrum van Emmen

Wilt u lekker winkelen of uitgaan; Emmen is een bezoek meer dan waard.
Wanneer u een bezoek brengt aan het centrum van Emmen dan kunt u in de parkeergarage Westerstraat of parkeergarage Willinkplein parkeren. Deze locaties worden op de borden op de Hondsrugweg aangegeven.

Op straat parkeren

In het centrum van Emmen zijn verschillende parkeerlocaties waar u op straat kunt parkeren. De parkeerduur staat aangegeven op de automaten. Op straat kunt u op verschillende manieren betalen: Contant, met pin of met uw telefoon.

Aan de Oostzijde van het centrum van Emmen is een parkeerterrein waar u gratis kunt parkeren.

Betaald parkeren Emmen

In het centrum van Emmen geldt betaald parkeren op :
o maandag t/m zaterdag van 09.00-18.00 met uitzondering van de donderdag. In verband met de koopavond is de eindtijd van betaald parkeren dan 21.00 uur.
o zondag van 13.00-18.00 uur

Bij extreme drukte: parkeren bij het stadion en dan met de bus

Op sommige dagen is het extreem druk in het centrum van Emmen. Wanneer de digitale verkeersborden dit aangeven dan kunt u uw auto parkeren bij het stadion de Meerdijk. Op de borden staat dan aangegeven hoe u hier naar toe kan rijden. Het parkeren op deze parkeerlocatie is gratis. Vanaf het
sportpark kunt u met de bus naar Wildlands en het centrum van Emmen toe. Voor het vervoer van en naar Wildlands betaalt u per gezin EUR 6,- voor een retourtje.