Brainstorm mee over Tijningenplas


Laatste update: 17 maart 2016.

Hoe kan `De Put' geschikt worden gemaakt als zwemwater? En welke andere ideeen en suggesties heeft u over activiteiten op en rond de Tijningenplas?

Wij brainstormen hier samen met inwoners en organisaties op 29 maart over. Uiteindelijk gaan inwoners en organisaties zelf aan de slag met hun ideeen.

Samen aan de slag tijdens brainstormsessie

Wethouder Han Looijen opent de brainstormsessie. Aansluitend gaan de aanwezigen samen met ons aan de slag. Samen bekijken we welke wensen er zijn, wat er nodig is om deze wensen te realiseren en wat u hierbij zelf kunt en wilt betekenen. Daarna stellen we een plan van aanpak op.

Alle geinteresseerden kunnen zich aanmelden

De brainstormsessie is op 29 maart om 19.30 uur op het gemeentekantoor aan de Hogeweg 11 in Zaltbommel. Wij nodigen voor deze bijeenkomst een aantal omwonenden en direct betrokken organisaties uit. Iedereen die geinteresseerd is, is van harte welkom om mee te praten. Aanmelden kan door een
e-mail met uw contactgegevens te sturen naar dorps- en wijkcooerdinator Jos Meerssman via emailadres ameerssman@zaltbommel.nl.

Aan de slag in eigen leefomgeving

Met deze werkwijze om invulling te geven aan wensen rondom de Tijningenplas, zetten we een stap in de uitbouw van het gebiedsgericht werken. Hierbij bepalen inwoners wat er in hun eigen leefomgeving gebeurt en nemen daarbij hun verantwoordelijkheid.

Uitwerken wensen Tijningenplas onderdeel van bestuursakkoord

Het samen met bewoners uitwerken van de wensen rondom de Tijningenplas is een van de onderdelen uit het ons Bestuursakkoord 2014-2018 . In het Bestuursakkoord 2014 - 2018 met als titel 'Dichter bij de burger' staan de ambities voor de komende vier jaar voor de gemeente Zaltbommel. Het akkoord
is van de coalitiepartijen ZVV, ChristenUnie, CDA en VVD. Het gebiedsgericht werken is een belangrijk uitgangspunt in dit bestuursakkoord.