Bewonersbrieven keuze speeltoestellen in de wijk


Lees voor
18 maart 2016

Onderstaande bewonersbrieven zijn verstuurd naar omwonenden in de wijken:

Purmer-Zuid

Gors

Weidevenne

Purmer-Zuid

Onderwerp vervangen speeltoestellen Kinselmeer

Beste bewoner,

Onlangs kreeg u een brief over het vervangen van de speeltoestellen op de speelplek aan de Kinselmeer. Hierin stonden 2 ontwerpvoorstellen waaruit u kon kiezen.

Keuze

Er is gekozen voor voorstel B: combinatietoestel met klimmen/glijden, een duikelrek en een draaitoestel. Deze toestellen worden geplaatst in een ondergrond van kunstgras. In de bijlage van deze brief vindt u nogmaals een impressie van het ontwerp.


Onderwerp vervangen speeltoestellen Brahmsstraat

Beste bewoner,

Onlangs kreeg u een brief over het vervangen van de speeltoestellen op de speelplek in de
Brahmsstraat. Hierin stonden 3 ontwerpvoorstellen waaruit u kon kiezen.

Keuze

Er is gekozen voor voorstel B: een combinatietoestel met glijden/klimmen/schommelen, een duikeltoestel en een veertoestel. Deze toestellen worden geplaatst in een ondergrond van kunstgras. In de bijlage van deze brief vindt u nogmaals een impressie van het ontwerp.

Gors

Onderwerp: speeltoestellen Wikkehof

Beste bewoner,

Onlangs kreeg u een brief over het vervangen van de speeltoestellen op de speelplek aan de Wikkehof. Hierin stonden 2 ontwerpvoorstellen waaruit u kon kiezen.

Keuze

Er is gekozen voor voorstel B: combinatietoestel met glijden/klimmen/schommelen, een combinatietoestel met duikelen/klimmen en een draaitoestel. Deze toestellen worden geplaatst in een ondergrond van kunstgras. In de bijlage van deze brief vindt u nogmaals een impressie van het ontwerp.

Weidevenne

Onderwerp: speeltoestellen Damiettastraat

Beste bewoner,

Onlangs kreeg u een brief over het vervangen van de speeltoestellen op de speelplek in de Damiettastraat. Hierin stonden 2 ontwerpvoorstellen waaruit u kon kiezen.

Keuze ontwerpvoorstel

Er is gekozen voor voorstel B: een schommel, een glijbaan, een veertoestel en een superstap. Deze toestellen worden geplaatst in een ondergrond van kunstgras. In de bijlage van deze brief vindt u nogmaals een impressie van het ontwerp.

Onderwerp: speeltoestellen Barbadosstraat/Antillenstraat

Beste bewoner,

Onlangs kreeg u een brief over het vervangen van de speeltoestellen op de speelplek in de Barbadosstraat/Antillenstraat. Hierin stonden 3 ontwerpvoorstellen waaruit u kon kiezen.

Keuze

Er is gekozen voor voorstel A: een combinatietoestel met duikelen/glijden/klimmen, een schommel en een veertoestel. Deze toestellen worden geplaatst in een ondergrond van kunstgras. In de bijlage van deze brief vindt u nogmaals een impressie van het ontwerp.

Start werkzaamheden

Er worden meerdere plekken in de stad tegelijk aangepakt. Hierdoor is het niet mogelijk om aan te geven wanneer de speelplek klaar is. Het streven is om de werkzaamheden binnen 2 tot 4 maanden af te ronden. De bewoners die in de directe omgeving van de speelplek wonen krijgen nog bericht als
de werkzaamheden starten.

Overlast

Tijdens de werkzaamheden proberen we de overlast zoveel mogelijk te beperken.

Vragen

Heeft u vragen tijdens de werkzaamheden? Neem dan contact op met de heer Plekker, via telefoonnummer (0299) 452 452. Voor en na de werkzaamheden kunt u contact opnemen met Arnold Verhoef, via hetzelfde telefoonnummer of e-mail naar a.verhoef@purmerend.nl.

Met vriendelijke groet,

Jacco Mak
Projectleider