CEO van Westinghouse spreekt Bloomberg-rapport tegen

PITTSBURGH-(BUSINESS WIRE)- De CEO van Westinghouse Danny Roderick heeft vandaag de volgende verklaring afgegeven die het artikel van Bloomberg News tegenspreekt dat impliceert dat de financien van de Westinghouse door de regering worden onderzocht.

"Westinghouse spreekt de recente rapportage van Bloomberg waarin wordt geclaimd dat we mogelijkerwijs worden onderzocht door overheidsinstanties met klem tegen. Zowel de kop als het artikel waren feitelijk onjuist en onverantwoord.

"Er stond niets nieuws in het artikel. Westinghouse werkt oprecht mee met de onafhankelijke onderzoekscommissie. Volgens het onafhankelijke rapport dat in het artikel wordt geciteerd zijn er geen boekhoudkundige onregelmatigheden gevonden in de boekhouding van Westinghouse. Voor zover wij weten wordt de financiele verslaglegging van Westinghouse niet onderzocht.

'Bloomberg heeft de journalistiek en de vrijheid van meningsuiting een slechte dienst bewezen door anonieme bronnen te citeren en door te speculeren. Deze beroerde `verslaggeving' heeft dramatische gevolgen gehad voor de aandeelhouders van Toshiba en de klanten van Westinghouse in de hele wereld.'

Voor meer informatie over Westinghouse Electric Company en onze 130 jaar oude geschiedenis van innovatie bezoekt u www.westinghousenuclear.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Bekijk het oorspronkelijke bericht op businesswire.com: www.businesswire.com/news/home/20160317006333/nl/

Contacts

Westinghouse Electric Company

Courtney Boone, +1 412-374- 2707

Directeur persrelaties en openbare aangelegenheden

(booneca@westinghouse.com)