Vivera wint NL Packaging Awards met nieuwe verpakking

vrijdag 18 maart 2016 17:25 Economie

Dit is een origineel bericht van Vivera

18 maart 2016

Vivera uit Holten, producent van vleesvervangende producten, vierde in 2015 haar 25-jarig bestaan. De marktleider vond het daarom de hoogste tijd om haar volledige assortiment te voorzien van een nieuwe verpakking met een veel eigener karakter. Donderdagavond 17 maart, tijdens de (allereerste) NL Packaging Awards in Studio 21 in Hilversum, werd bekendgemaakt dat op het gebied van Food Koelvers zij zich de topper mogen noemen!

In 2015 zocht Vivera SOGOOD op om het volledige assortiment te voorzien van een veel eigener karakter. Het doel was om een brede doelgroep aan te spreken met verpakkingen die opvallen in het schap en eveneens een ambachtelijke, natuurlijke uitstraling hebben. Het resultaat? Revolutionair - andere - verpakkingen.

De jury noemde de nieuwe Vivera verpakkingen: 'Een originele, eigenwijze en eigen visuele taal zet een nieuwe standaard die deze categorieen uit de niche haalt en toegankelijk maakt voor iedereen. Draagt met scherp oog voor grafisch detail, typografie, kleurstelling, lijnvoering en materiaalexpressie bij aan een eigentijdse, fraaie verpakking. Prachtig ook hoe het aloude slagersvarken met humor weer relevant is gemaakt.'

De andere genomineerden binnen de categorie Food Koelvers waren Pouch Zalm, Old Amsterdam en Hema Foodlijn.

*

*

*

*