Cultuurcongres Overijssel 2016 8 april in Enschede


Gepubliceerd op 21 maart 2016

Op vrijdag 8 april rolt in Muziekcentrum Enschede de rode loper uit voor het Cultuurcongres Overijssel 2016. Belangstellenden uit de culturele sector zijn vanaf 09.30 uur van harte welkom in Muziekcentrum Enschede. Aanmelden kan nog tot 30 maart.

Illustratie Spot On Scene 2

Inspirerende cast, boeiende scenes & special effects

Wij hebben een interactief programma samengesteld met een ijzersterke cast. Op het programma staan Dit-was-het-Nieuws-man en columnist Harm Edens en Johan Idema, gepassioneerd pleitbezorger van vernieuwing in de cultuurwereld. Special effects van Roos Blufband, Meisjes van Plezier en De
Italianen. Keuze uit vier interactieve sessies over samenwerken, scenario-analyses, storytelling en calimeromarketing. En natuurlijk de jaarlijkse uitreiking van de Cultuurcongres Award 2016 met afterparty.

Komt u ook?

Inschrijven voor het Cultuurcongres Overijssel kan nog tot 30 maart via www.jijenoverijssel.nl/cultuurcongres2016. Op dit platform staat ook meer informatie over het programma, de inspiratiesessies en de sprekers.

Opleiders, coaches, regisseurs... Meld ze aan voor de Cultuurcongres Award!

De Cultuurcongres Award die op 8 april wordt uitgereikt, is dit jaar de prijs voor de persoon uit de cultuursector die zich voor of achter de schermen inzet om anderen in de spotlight te zetten. Denk aan opleiders, coaches, regisseurs, dirigenten, adviseurs, etc. Kent u iemand die deze award
verdient? Nomineren kan tot 1 april via dit aanmeldformulier.