Raadhuislaan (Grooteboek) tijdelijk afgesloten


21 maart 2016 - Nieuwsartikel

Van 30 maart tot en met 1 april 2016 wordt een gedeelte van de Raadhuislaan afgesloten. Gemotoriseerd verkeer wordt omgeleid. Fietsers kunnen wel doorgang blijven vinden.

Bouwbedrijf Heijmans werkt gedurende deze 3 dagen aan het plaatsen van twee duikers. Dat zijn kokervormige constructies die wateren met elkaar verbinden. Om dit veilig te kunnen doen, is het noodzakelijk een gedeelte van de Raadhuislaan, tussen de Stedebroecweg en de N506, tijdelijk af te
sluiten.

Gemotoriseerd verkeer dient ongeveer 4 kilometer om te rijden. Linksom, via de Wijzend - Voetakkers - N506 of rechtsom, via de Stedebroecweg - Florasingel - N506.

De omleidingsroute wordt ter plaatse aangegeven (middels gele bebording) Het fietsverkeer kan gebruik blijven maken van het vrijliggende fietspad.

* Download hier de omleidingsroute voor gemotoriseerd verkeer (png - 584,44 kb)







------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tweet
Deel