Ramkraak bij apotheek aan de Ronsseweg


Ramkraak bij apotheek aan de Ronsseweg

Laatste update:
25-03-2016 | 10:07

Gouda - Vrijdag 25 maart vond er om 04.45 uur een ramkraak plaats bij een apotheek aan de Ronsseweg. Een donkerkleurige personenauto reed volgens een getuige hard tegen de glazen gevel.

Door de klap ontstond raakte de gevel vernield en ontstond er veel schade in het pand. Een radiator raakte van de muur en zorgde ook voor waterschade. Kennelijk is er vervolgens gezocht naar goederen, maar lijkt er vooralsnog niets te zijn weggenomen.

Agenten hebben direct in de omgeving gezocht naar een auto met schade aan de voorzijde, maar hebben deze niet meer aangetroffen. De politie doet verder onderzoek en verzoekt getuigen zich te melden via 0900 - 8844.

1-1-2, daar pak je ook daders mee

Als u getuige bent van vernieling, inbraak of diefstal dan kunt u 1-1-2 bellen. Want bij dit soort situaties telt iedere seconde. Veel mensen denken dat het nummer alleen bedoeld is als er mensenlevens op het spel staan, terwijl het nummer gebeld kan worden in alle gevallen wanneer elke
seconde telt. Door te bellen bij heterdaadsituaties wordt de kans groter dat de daders gepakt worden. `1-1-2 daar pak je dus ook daders mee.'