Vacature Wmo adviesraad voor twee nieuwe leden


De Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) , de Jeugdwet en de Participatiewet hebben tot doel om iedereen zo lang mogelijk zelfstandig te laten wonen en te laten meedoen in de samenleving. Jong of oud, met of zonder beperking. De gemeente is verantwoordelijk voor de uitvoering van deze
wetten, maar wil samen met haar inwoners het beleid vormgeven. De inwoners worden vertegenwoordigd in de Wmo-Adviesraad Noordwijkerhout. Deze adviesraad geeft het college van burgemeester en wethouders en de gemeenteraad van de gemeente Noordwijkerhout , gevraagd en ongevraagd, integraal
advies binnen het brede sociale domein.

De raad is onafhankelijk. Leden mogen niet betrokken zijn bij een organisatie die belang heeft bij het gemeentelijke beleid op bovenstaande terreinen en/of een hieraan gerelateerde subsidie van de gemeente ontvangt.

Wat vragen wij?

Wij zoeken twee nieuwe leden met kennis van de Jeugdwet en/of Participatiewet. Als lid van de Wmo adviesraad bent u maatschappelijk betrokken. U hebt affiniteit met het brede sociale domein en hebt oog voor de belangen van alle doelgroepen.

Wat bieden wij?

* een uitdagende rol in tijden met veel ontwikkelingen in het sociaal domein
* een onkostenvergoeding
* ruimte om de stem van u en uw omgeving kenbaar te maken

Solliciteren?

Bent u inwoner van onze gemeente, sociaal betrokken, heeft u werk- en/of ervaringsdeskundigheid op het brede gebied van het sociale domein, bent u een teamspeler en wilt u zich, in principe, voor 4 jaar verbinden aan onze adviesraad? Dan nodigen wij u van harte uit te solliciteren!

Meer informatie over de Wmo Adviesraad en de vacature kunt u verkrijgen bij mevrouw C. de Haas, via maatschappelijkeontwikkeling@noordwijkerhout.nl, tel. nr. 0252 343 737. U kunt tot uiterlijk 22 april 2016 reageren. Uw brief met CV kunt u per e-mail richten aan:
maatschappelijkeontwikkeling@noordwijkerhout.nl, t.a.v. mevrouw C. de Haas.