Openbare ledenvergadering Promotie Bergeijk op 29 maart 2016


Openbare ledenvergadering Promotie Bergeijk op 29 maart 2016

29 maart 2016

Openbare ledenvergadering Promotie Bergeijk op 29 maart 2016 Openbare ledenvergadering Promotie Bergeijk op 29 maart 2016

Afgelopen jaar is ervoor gepleit om de jaarvergadering in het voorjaar i.p.v. het najaar te organiseren. Daarom nu eerder dan gebruikelijk alweer een jaarvergadering waarin uw bestuur verslag doet van 2015 en vertelt over de toekomstplannen van Promotie Bergeijk.



Enkele leden verzorgen een korte presentatie over een project of evenement dat met cofinanciering van Promotie Bergeijk is gerealiseerd. En we vertellen u graag meer over de grote burgerpeiling en hoe we aan de hand daarvan samen met u Bergeijk nog beter op de kaart kunnen zetten.



Tenslotte bieden we gelegenheid voor toeristische recreatieve bedrijven om nieuwtjes en informatie voor het nieuwe toeristische seizoen met elkaar uit te wisselen. Ook de VVV is aanwezig met de nieuwste informatie.



De Algemene Ledenvergadering vindt plaats op dinsdag 29 maart van 20.00-21.30 uur met na afloop borrel voor de leden en belangstellenden. Locatie: T-Jesters, Hof 35, Bergeijk.