Emmen wordt voor even Hollywood

dinsdag 29 maart 2016

Stenden studenten en Brownies & Downies organiseren samen Dinnershow `Hollywood Revolutions'.

Op 23 april kunnen inwoners van Emmen en omgeving genieten van de Dinnershow `Hollywood Revolutions': een reis door het Hollywood van 1922 tot heden. Het diner wordt verzorgd door de kanjers van Brownies & Downies en de organisatie is in handen van Osio Events, een studentonderneming opgezet door studenten van Stenden Hogeschool.

Een unieke samenwerking met een mooi doel: het doorbreken van de sociale barriere tussen mensen met en zonder beperking. En hoe kan dat beter dan met een wervelende show met Hollywood klassiekers en heerlijk eten. De opbrengst gaat naar Stichting Downsyndroom.De dinnershow vindt van 18.00 - 21.30 uur plaats in Hotel ten Cate in Emmen.

De kosten bedragen EUR 40,00 per persoon. Voor dit bedrag krijgen de bezoekers een 3-gangen menu en een speciale amuse. Het menu wordt verzorgd door Brownies & Downies Emmen. Medio juli 2015 is de lunchroom, waar mensen met een verstandelijke beperking meedraaien, ook gevestigd in Emmen.

Opgave en meer informatie

Opgave en meer informatie kan verkregen worden via osioevents@outlook.com of www.facebook.com/OsioEvents/. De avond wordt mede mogelijk gemaakt door de hoofdsponsor Countus accountants + adviseurs te Emmen.

Jong Ondernemen

Osio Events is opgezet in het kader van het studieonderdeel Jong Ondernemen. Jong Ondernemen maakt onderdeel uit van de tweejarige opleiding Associate Degree Leisure Management van Stenden Hogeschool in Emmen. In het eerste jaar van deze opleiding zetten studenten een eigen onderneming op. De focus van de opleiding ligt op het leren organiseren van evenementen. Eerstvolgende open dag van de opleiding vindt plaats op woensdag 30 maart. Geinteresseerden kunnen zich voor deze dag opgeven via www.stenden.com/opendagen.